Polecam ASO Carsed Mińsk Mazowiecki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Obelix5
    Drive
    • 2008
    • 74

fernando, jedyne 160 PLN.

Komentarz

• Pirat Rabarbar
      Classic
      • 2009
      • 20

Carsed blacharnia

Myślę, że mogę z czystym sumieniem polecić to ASO. Kupiłem u nich O2 FL. Dali dobry rabat, zamówienie było w terminie, profesjonalna obsługa. Pierwszy przegląd też u nich robiłem i jestem zadowolony.
      Polecam u nich likwidację szkdy z OC sprawcy - ktoś wjechał mi w tył
      Napisałem im upoważnienie, zostawiłem samochód, dali mi prawie nową O2 Tour jako zastępczy, załatwili wszystkie formalności, dogadali się z ubepieczycielem i szybko dostałem swój samochód ładnie naprawiony
      Na bieżąco byłem też informowany co i jak.
      W sumie tak sobie wyobrażam profesjonalne podejście do klienta

Komentarz

• ponurix
        Drive
        • 2011
        • 40

Dołączam się do pozytywnych opinii, przynajmniej jeśli chodzi o zamówienie nowego auta w tym salonie. Kolega jaczak1 załatwił wszystko sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Wszystkie wcześniejsze formalności robiliśmy zdalnie. Błyskawiczne odpowiedzi na maile i wysyłki dokumentów, montaż dosłanych dodatków do auta, odbiór bez niespodzianek. No i cena bardzo dobra :wink:

Komentarz

• arugif
          Classic
          • 2007
          • 6

Obsługa instalacji gazowych

W Carsedzie Mińsk Mazowiecki już od 6 miesięcy można wykonywać przeglądy gazowe i naprawy instalacji Landi Renzo - dla zainteresowanych .
          Wprowadzone zostały też tańsze części zamienne do większości modeli. Gorąco polecam

Komentarz

• dingodingo
            Classic
            • 2009
            • 33

Czy polecacie to ASO do wymiany rozrządu? Czy lepsze Sincain w Zakręcie?

Komentarz

• loru
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 4286
              • Octavia II (1Z3)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez dingodingo
              Czy polecacie to ASO do wymiany rozrządu? Czy lepsze Sincain w Zakręcie?
              jak już musi być ASO to, to jest ok a jak nie ASO to obok masz :http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29513
              O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• kluczus
                Classic
                • 2007
                • 24

:evil:
                A ja nie polecam, robiłem u nich kilka przeglądów.
                Po ostatniej naprawie silnik uświniony, pozostawione plamy oleju,
                Po odebraniu samochodu i podjechaniu (po 2 tygodniach) do innego ASO okazało się, że przegapili:
                - wycieki oleju ze skrzynki biegów,
                - uszkodzone tarcze hamulcowe,
                - uszkodzony klocek.

Pora zmienić aso.

pozdrawiam
                Gaziu, gaziu, nalej pan gaziu

Komentarz

• Jamilko
                  Drive
                  • 2012
                  • 90

Ja też nie polecam - pojechałem zrobić "tylko" geometrię. Tył zrobili pod RS'a, przód ma różnicę między prawą a lewą stroną 0'13, a kierownicę mam skręconą w lewo przy jeździe na wprost...
                  Teraz muszę ponownie wykonać ustawienia, ale tym razem pojadę do DGW.
                  O czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
                  Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/

Komentarz

Pracuję...